Tango Aarhus

Foreningens formål er at formidle og udbrede kendskab til den argentinske tango og give muligheder for fordybelse i dens kunstneriske og kulturelle udtryk.
Foreningen drives af frivillige. Det er op til medlemmerne at give foreningen et konkret indhold.
Tango Aarhus håber igennem sine aktiviteter at kunne inspirere til og give mulighed for, at så mange som muligt får lyst og lejlighed til at udforske tangoen og dens udtryk.

 

Om Tango Aarhus

Tango Aarhus er en forening som er drevet af engagerede frivillige. Vi byder velkommen til alle, der interesserer sig for Argentinsk Tango. Tango Aarhus arrangerer typisk 5-6 medlemsarrangementer hver måneden, hvor du her en plads, med et medlemsskab i Tango Aarhus. De tilbagevendende månedlige dansearrangementer er fredagspractica (næsten hver fredag) samt  lørdags- og søndagsmilongaer, og til disse arrangementer serveres der en enkel forplejning. Det koster mellem 20-50 kr. ved indgangen.
 
Tango Aarhus arrangementer er for vores medlemmer, men du er meget velkommen til at besøge os, inden du melder dig ind i foreningen.
 
Argentinsk tango er en improviseret dans, og det er spændende og meget lærerrigt at danse med nogen, du ikke har danset med før, derfor inviterer Tango Aarhus medlemmer fra andre lignende foreninger til at komme til vores medlemsarrangementer, så vi kan dele vores erfaring og passion.
 
Tango Aarhus inviterer også til begynderworkshop, begynderintro i forbindelse med Dansens Dag og Tangoens Dag mv.  Disse arrangementer er åben for alle, som ønsker et indblik i den Argentinske Tango, derfor byder vi alle udefra meget velkommen på disse dage.
 
Selvom de fleste af Tango Aarhus arrangementer kun er for medlemmer, er alle nye velkommen, for vi vil meget gerne være mange flere medlemmer, som deler vores pasion for Argentinsk Tango. 
Det er enkelt, nemt og billigt at blive medlem, ingen venteliste, ingen optagelsesprøve, men kun rendyrket Tango hygge!.
Tango Aarhus arrangementer er for vores medlemmer, men du er mere end velkommen til at besøge os, inden du melder dig ind i foreningen.

Den første forening "TANGO-Akademiet i Danmark" blev stiftet i 1997, siden blev vi til Tangoakademiet og i 2011 til Tango Aarhus.

Tango Aarhus er medlem af DGI.

Se vedtægter
Skriv til webmaster for optagelse af arrangementer på hjemmesiden. Send foto/info/links via kontaktsiden. Opdateret: 08. aug 2018
Lav din egen hjemmeside med mono.net