Hold 

Workshop 21. og 22. november 2020

Med Camilla Maria Dahlgreen og Linus Aabye Jensen
Camilla & Linus
Camilla & Linus har begge tilegnet sig tangoen med stor vægt på traditionen og med stor respekt for de gamle tangomaestros uovergåelige virtuositet.
I tangoens trin og udførelse ligger der et kæmpe vidnesbyrd om menneskelig stræben og lyst, som Camilla og Linus både i deres dans og deres undervisning, holder frem som den største inspiration.
Se også www.tangourquiza.com Workshop  Letøvede og øvede Lørdag d. 21. nov.. kl. 12.30 - 17.30 
 
Klassiske barrida-figurer
Barrida betyder fejning og hentyder til, at fører eller følger flytter den andens fod. Deter et utroligt legende element og mulighederne er utallige. Vi videregiver nogle af vores maestros bedste barrida-idéer og arbejder med den præcision og de detaljer der skal til, for at få barridaerne til at se enten elegante eller frække ud,alt efter figurenskarakter.

  
Workshop Søndag  Øvet og advance. d.22. nov.kl. 11.30 - 16.30

Sacada-drejninger
Drejningerneer en vigtig del af tango salon for at kunne danse til musikken fra1940’erne og frem.Vi definerer ofte drejninger som følgerens trin rundtom  føreren, men i det, vi kalder “de gåede drejninger”, veksler drejningens midtpunkt og trinene bliver en leg med ‘sacadas’. Vi kigger nærmere på den teknik, der skal til for at kunne excellere i de gammeldags, virtuose og opfindsomme sacada-drej-ninger.

 

Praktisk info 
Pris: 300 kr.
pr. deltager pr. dag


Tilmeld dig allerede nu.
Der er plads til max. 12 par på hver workshop.


OBS! Tilmelding parvis.
Dog betaler I enkeltvis via hjemmesiden
-og begge skal være medlem af Tango Aarhus.
I er først optaget, når både du og din partner har betalt.

► Handelsbetingelser
Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Skriv til webmaster for optagelse af arrangementer på hjemmesiden. Send foto/info/links via kontaktsiden. Opdateret: 08. aug 2018
Lav din egen hjemmeside med mono.net