LØRDAG             
Letøvede og øvede
kl.12.30 – 17.30

Det krydsede system
Tangoen har to systemer. Det parallelle system er oftest det vi kender bedst og benytter mest. Det vil vi lave om på ved at udforske mulighederne, lege med dynamiske retningsskift og se om vi på vejen finder
nogle fine alterations i det krydsede system.


To moduler á 2 timer med en times pause imellem.
  SØNDAG                   
Øvede og advance
kl.11.30 – 16.30

Baglæns sacadas, øvet
De baglæns sacadas er lækre og smarte at se på og vi vil gerne have at det føles lige så lækkert inde-fra. Vi vil gå i dybden med øvelser og sekvenser der giver os et sikkert fundament samt forståelsefor bevægelsen og strukturen i de baglæns sacadas. Vi starter så simpelt vi kan og bygger roligtmen sikkert videre og ser hvorhen det fører os.


To moduler á 2 timer med en times pause imellem.
Topbar
Overskrift
Skriv en tekst her
 

Workshop 19 og 20 september 2020

Med Eva Lehrmann og Martin Nymann Pedersen
Vi vil gerne at tangoen er en sjov oplevelse for begge i parret. Vi lægger vægt på hvordan vi gensidigt kan inspirere hinanden i dansen ved at skabe rum og kontakt til den anden. Ved at fokusere på abrazoens uanede muligheder i spænding og fleksibilitet, tæt som åben, let og mere intens skaber vi en nærhed og fokus på den anden.

Eva
har med sine mange timer på Buenos Aires Milongas og undervisning med mange forskellige partnere de sidste år, skabt en tilgang til kvindens/følgerens rolle som via en umiddelbar læsning af herrens/førerens intention og fortolkning af musikken, skaber en kreativitet og legen med mulighederne i følgerens rolle.

Martin
har med sin lange erfaring og mange undervisningstimer en indsigt og sans for detaljen for den enkelte og giver dermed en meget præcis feedback til begge. I dansen søger han hele tiden nye muligheder for at udtrykke sig og skabe rammen for parrets dans.
Se også www.m2tango.dk
 

Praktisk info

For septemberworkshop
Både Workshop og Milonga foregår på:
► Fritidscentret Skovvang

 
Pris 300 kr.
pr. deltager pr. dag


Tilmeld dig allerede nu.
Der er plads til max. 12 par på hver workshop.

 
OBS! Tilmelding parvis.
Dog betaler I enkeltvis via hjemmesiden
-og begge skal være medlem af Tango Aarhus.
I er først optaget, når både du og din partner har betalt.

Handelsbetingelser
Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med den ansvarlige leder.
Skriv til webmaster for optagelse af arrangementer på hjemmesiden. Send foto/info/links via kontaktsiden. Opdateret: 08. aug 2018
Lav din egen hjemmeside med mono.net