Dejlige lokaliteter

En lille beskrivelse af stederne vi benytter os af i vores Tango sammenhæng.

No. 1
Folkestedet
På Folkestedet har vi vores faste FredagsPráctica. Skønne lyse lokaler hvor vi normalt har lokale 1.1 med plads til knap 100 mennesker. Af og til er vi rykket til lokale 1.4 som er beregnet til næsten 50 mennesker.
Det er nemt, at komme ind, især hvis man kommer kl.20-20.15 – da vil der være nogen ved døren. Ellers trykker du på dørklokken og venter til en tango-ven kommer ned fra 1. sal.
Det er også her vi har TangoLap som starter 1 time før.

No. 2
Skovvang
Fritidscenteret Skovvang er der fin plads til vore LørdagsMilongas året igennem.
Det er også her vi kan holde workshops m.m. Kom i god tid for en P-plads, så kan du også lige give en hånd med. Du kan dog parkere bag Skovvangs skolen.

No. 3
Antroposofisk Selskabs Hus
Den Gamle Biograf i Højbjerg danner rammerne om vores populære SøndagsMilongas.
Der er en særlig stemning i dette store lokale som både har været biograf og sæde for Rudolf Steiner teorier, Antroposofisk forening.

No. 4
Dokk1
Specielle arrangementer så som FestUgeTango, eller DansensDag, TangoensDag. Det vil typisk være de åbne arrangementer hvor alle er velkomne uanset medlemskab af Tango Aarhus.
Og så er der højt til loftet.


No. 5
Brobjergskolen
Også specielle arrangementer så som FestUgeTango, DansensDag eller TangoensDag. Det vil typisk være de åbne arrangementer hvor alle er velkomne uanset medlemskab af Tango Aarhus.


No. 6
Møllevangsskolen
Snakker vi store arrangementer, snakker vi Møllevangsskolen. Det er her vi fx kan afholde vores årlige NytårsGallaMilonga


No. 7
Musikhuset
Særligt arrangement!
 

Kort over danselokaliteterne

1 . .2 . .3 . .4 . .5 . .6 . .7 . .
Skriv til webmaster for optagelse af arrangementer på hjemmesiden. Send foto/info/links via kontaktsiden. Opdateret: 08. aug 2018
Lav din egen hjemmeside med mono.net